Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

noen

Komponist / Gitarist Gisle Krogseth (Master of Philosophy - M. Phil [Cand.Philol])

Hele min CV/Biografi som pdf her

English version here

Ble født i Norge, på Rørvik nær byen Trondheim i l952. Han studerte klassisk gitar i Tromsø, og ble uteksaminert fra den Nord-Norske Musikkonservatorium i 1982. Han tok avsluttende eksamen i komposisjon, filologi og musikkteori ved Universitetet i Oslo i 1986. Har også deltatt på forskjellige kurs ved Norges Musikkhøgskole.

Krogseth har spilt mer enn 1000 konserter over hele verden, presentert foredrag, og gitt mange masterklasser i komposisjon og gitar. Han er ofte brukt som dommer for internasjonale konkurranser i gitar, og han komponerer på jevnlig basis for ulike solister og ensembler.

Han har gjort flere innspillinger (Musikk - kassetter, CD-er og DVD-er), og har publisert over 25 ulike komposisjoner på forlag i Norge og Europa. Hans opus omfatter musikk for soloinstrumenter, kammerensembler, operaer og symfonisk musikk.

Krogseth har deltatt på mange festivaler, radioprogrammer, TV og konsert-serien. I de senere årene består hans repertoar hovedsakelig av hans egne komposisjoner og han turnerer jevnlig som solist og som dirigent av egne verk.

Stilen han arbeider i kan beskrives som eklektisk, og inneholder elementer av klassisk musikk, jazz og folkemusikk så vel som moderne populærmusikk. I hans programmer finner man alltid et viktig element av improvisasjon.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn